Opret dig som bruger. Så har vi dine data til næste gang du ønsker at handle her. Du modtager en ordrebekræftelse efter handlen.
Varerne fremsendes hurtigst muligt efter vi har modtaget betaling på ordren. Betaler du med bankoverførsel kan ekspeditionstiden være op til to uger længere.

SALGS- OG HANDELSBETINGELSER

DER ER 14 DAGES FORTRYDELSESRET OG BYTTERET PÅ ALLE VARER, REGNET FRA DEN DAG DE MODTAGES. HVIS DU FORTRYDER KØBET, SKAL DU BLOT RETURNERE VAREN I SAMME STAND OG MÆNGDE, SOM DU MODTOG DEN I. BEMÆRK, AT DU IKKE MÅ TAGE VAREN I BRUG OG DEREFTER FORVENTE AT KUNNE RETURNERE DEN. DU HAR SOM REGEL LOV TIL AT UNDERSØGE VAREN, OG EVT. AFPRØVE DEN, SÅFREMT DET IKKE FORRINGER VARENS VÆRDI (VARENS EVENTUELLE SALGSEMBALLAGE ER EN DEL AF VÆRDIEN). DVS. FORTRYDELSESRETTEN BORTFALDER, HVIS DU BRUGER VAREN PÅ EN MÅDE, HVOR DET ER HELT ÅBENTBART, AT BRUGEN FORMINDSKER VARENS SALGSVÆRDI VÆSENTLIGT. HVIS DU HAR KØBT VARER VIA NET-BUTIKKEN HOS OS, HAR DU RET TIL AT FORTRYDE KØBET. DU KAN ENTEN NÆGTE MODTAGELSE AF VAREN. VAREN SENDES RETUR TIL DACF UDEN OMKOSTNINGER FOR DIG SOM KUNDE. VAREN SKAL RETURNERES SENEST 14 DAGE EFTER, DU HAR MODTAGET DEN.

BEMÆRK: VI MODTAGER IKKE PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV. NÅR DU FORTRYDER ET KØB, KONTAKTER VI DIG FOR AT FÅ OPLYST HVORTIL KØBESUMMEN SKAL RETURNERES. TILBAGEBETALING SKER HURTIGST MULIGT, EFTER AT VI HAR MODTAGET VAREN RETUR FRA DIG OG KONTROLLERET, AT DEN LEVER OP TIL BETINGELSERNE FOR, AT FORTRYDELSESRETTEN KAN UDNYTTES. OMKOSTNINGER TIL RETURNERING, SAMT RETURPORTOEN FOR EVENTUELLE BYTTEVARER SKAL DU SELV AFHOLDE OG DU SKAL DERFOR SENDE VAREN RETUR FRANKO LEVERET VORES ADRESSE. VI HENSTILLER TIL, AT DU TRÆFFER EN AFTALE MED OS, INDEN DU RETURNERER EN VARE. DET ER IKKE ET KRAV, MEN EKSPEDITIONEN FREMMES, HVIS FYLDESTGØRENDE INFORMATIONER FØLGER PAKKEN – EKSEMPELVIS KOPI AF ORDREBEKRÆFTELSE OG/ELLER FAKTURA, REG. NUMMER OG KONTONUMMER FOR BANKKONTO HVORTIL REFUSIONEN KAN FOREGÅ, SAMT KOPI AF EVT. FORUDGÅENDE KORRESPONDANCE M.V.

REKLAMATIONSRET

På alle varer ydes der TO ÅRS REKLAMATIONSRET i.h.t. købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller almindelig slitage. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles DACF inden for rimelig tid. Hvis der reklameres inden to måneder efter manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager som findes berettigede afholder DACF returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Link til EU’s ONLINE DISPUTE RESOLUTION:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/

PERSONDATA-POLITIK

Når du skal bestille varer hos DACF, skal du oplyse os dit navn, adresse, e-mail og tlf., så vi kan sende dine varer direkte til dig. Personoplysningerne registreres hos DACF og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes, med mindre du er medlem af DACF. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Oplysninger afgivet til DACF videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos DACF, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til DACF via e-mail:service@shop.dacf.dk.

FORBEHOLD

DER TAGES FORBEHOLD FOR TASTEFEJL, PRISÆNDRINGER, UDSOLGTE VARER SAMT FAKTORER UDEN FOR VORES KONTROL.