Formanden siger

Medlemmers eget salg

af autocamper

DACF´s regler om person-politik

 

Læs vedtægterne her:

Formanden siger:

Så står der april på kalenderen, og det kan kun betyde en ting, forår. Nu skal alle jer der har haft pladerne af jeres autocampere have dem på igen. Husk i den forbindelse at melde det nye nr. ind til vejhjælpen, hvis I har vejhjælp gennem DACF. Forår betyder også, at nu får vi lyst til at komme på landevejen igen. Nu skal vi på træf og weekendture rundt i landet og hilse på de camper venner vi måske ikke har set hele vinteren. Sne har vi jo fået lidt af i hele landet og koldt har det også været, så der er nok mange af jer der har valgt at blive hjemme i vinter.

 

Når jeg nu siger april kommer jeg automatisk til at tænke på vores næste store arrangement i foreningen. Generalforsamlingen, som i år holdes på kronprins Frederiks 50år fødselsdag den 26. Maj i Rødekro hallen. Vi starter som sidste år kl. 10,00. Det fungerede rigtig godt. Se programmet inde i bladet. I år er der 4 på valg og det er Tina Greiner (4457), der ikke ønsker genvalg, Jette Jensen (5355) der er villig til genvalg. Poul Christiansen (54) udtrådt af bestyrelsen og ind er kommet vores suppleant Claus Langvad (5501) og Claus er på valg på Pouls mandat og villig til valg, Mogens Madsen (3449) udtrådt af bestyrelsen så hans mandat er ledigt.

 

Vi har i år deltaget i 3 messer og ikke 4 som lovet, vi skulle have deltaget i Bella i København men det blev aflyst. Vi startede i Ålborg hvor Birgit og Finn, Jette og Sten havde en lærling med, vores kasserer Claus Langvad og hustru Allis. Læs deres historie om hvordan det er at være på messer inde i bladet.

 

Så blev det Odense messen, som altid hyggelig. Der kommer ikke så mange mennesker, så der er tid til at gå rundt og hilse på de forskellige stande. Vi var 3 par til at passe messen fredag, lørdag og søndag. Jette og undertegnede gik rundt og fik lavet nogle ganske gode rabataftaler til os alle sammen. Vi spilder ikke tiden når vi er afsted i foreningsregi. I Odense havde vi besøg af Auto Camper Rådet. De stod på vores stand og fortalte om deres arbejde, og hvad de kunne være behjælpelige med til interesserede. Der var flere der gerne ville vide hvad og hvordan man gjorde hvis man ville oprette en Auto Camper plads.

 

På Herning messen, som jo er den absolutte største messe af dem alle, plejer hele bestyrelsen at deltage, men i år måtte vi undvære et par stykker grundet sygdom. Som et nyt tiltag havde vi inviteret nogen af de medlemmer der laver medlemsrejser for vores medlemmer. Vi havde købt en stand til dem. Joan og Preben (2748) og Vivi og Steen (3082) sagde ja tak.

 

På alle 3 messer har vi haft besøg af mange af jer. I er kommet forbi til en kop kaffe og en småkage og det er bare så hyggeligt. Vi har tegnet rigtig mange nye medlems skaber. Vi har solgt Board Atlas. Der er lavet rigtig mange kander kaffe, og slik skålen blev fyldt mange gange. Som altid er det en fornøjelse at være på messe og møde nye og gamle medlemmer.

 

Med hensyn til vores blad, AutoCamperen, så har vi jo skiftet distributør. Vi er gået fra Post Nord og over til bladkompagniet. Det er der flere grunde til. En af dem, er at post Nord nu skal bruge 5 hverdage til at sende ud i, hvor bladkompagniet kun skal bruge en weekend. Det er så ikke gået helt så godt til at starte med. Til vores første bladudsendelse var der ca. 75 der ikke fik deres blad, hvorfor ved de ikke, men som de siger, al begyndelse er svær. Vi håber det bliver meget bedre denne gang.

 

Nu vil jeg slutte for denne gang. Jeg/vi håber at se rigtig mange af jer medlemmer til generalforsamlingen den 26. Maj i Rødekro.

 

Kør forsigtigt, pas på hinanden og de andre bilister, vi ses når hjulene ruller, et sted derude.

 

Og husk så: sindet har det som faldskærme, de virker kun når de er åbne.

Kære medlemmer

Så skal vi snart sige farvel til 2017, men inden vi gør det, skal vi lige hygge, julebage og shoppe gaver, lave dekorationer og meget andet. Det vil sige, når I nu sidder og læser bladet, er det år 2018, og jeg ønsker jer alle sammen et rigtig godt Nyt år. Jeg håber, at I alle har haft en rigtig glædelig jul sammen med alle jeres kære. Her i Galten holdt vi juleaften for vores 2 børnebørn, Karoline på 7år og Malthe på 10år og de havde selvfølgelig fået lov til at tage deres forældre med.

Jeg er jo stadigvæk arbejdsramt, og skulle derfor arbejde både den 24. og den 25. december, men så er det jo godt med en mand der er rigtig god til at lave mad, så jul det blev det og dejlig mad fik vi.

Nu er det jo sådan at vi mennesker hverken er udødelige eller usårlige, og somme tider bliver vi nødt til at fravælge nogle ting, for at kunne tage hensyn til os selv. Og det er hvad vores kasserer Poul Christiansen valgte at gøre, da han den 27. oktober sendte bestyrelsen en mail, hvor han meddelte at han ønskede at trække sig fra bestyrelsen, men at han nok skulle hjælpe til vi fandt hans afløser.

Mogens Madsen har ligeledes valgt at udtræde af bestyrelsen.

Vi valgte at indkalde vores suppleant Claus Langvad, og Claus har sagt ja til at prøve kræfter med kasserer posten, og overtagelsen bliver her i januar 2018, hvilket vi i bestyrelsen håber bliver lige så givtigt, som det var med Poul.

Vores webmaster har ændret en del på vores hjemmeside; der er kommet en side hvor der bliver lagt billeder på; der kommer madopskrifter på, og der kommer noget med håndarbejde og flere andre ting. Gå ind og se på den og kom gerne med gode ideer. Hvis du har forstand på hjemmesider og du har lyst til at hjælpe vores webmaster er jeg helt sikker på Jeanette siger ja tak.

2018 byder blandt andet på 4 messer, og vi er repræsenteret på alle messerne. Vi starter i Bella Centeret den 19.-21. januar. Så kommer Odense den 28.-29. januar, og derefter bliver det Ålborg fra den 9.-11. februar, og sidst men absolut ikke mindst, så er der Ferie for alle i Herning fra den 23.-25. februar. Som noget nyt har vi medlemsrejser for vores medlemmer med i Herning, hvor de har deres egen stand. Så husk at i Herning skal I besøge både DACF standen og medlemsrejse standen. Kom gerne forbi til en kop messekaffe og en lille småkage, et eller andet messested. Vi glæder os til at hilse på jer alle sammen.

Til slut vil jeg ikke undlade at gøre opmærksom på det lille runde mærke, der sidder på venstre side her i bladet. Det er det nye årsmærke til jeres medlemskort.

Hvis I har forslag, der skal behandles på generalforsamlingen den 26. maj i Rødekro, så husk at det skal være formanden i hænde skriftlig senest den 1. februar.

Rigtig godt Nytår og forår, kør forsigtigt, pas på hinanden og husk smilet er den korteste vej mellem mennesker.

Citat: i slutningen er det ikke mængden af år i dit liv der tæller, det er mængden af liv i dine år der tæller.

Med venlig hilsen

Anne Norup

 

 

 

Kære medlemmer, når I læser dette er vi allerede i oktober måned, og sommerener for længst overstået.

Ferien for dem, der er arbejdsramte ernæsten glemt. Vejret har ikke været for

godt. Ikke megen sol, men til gengæld masser af vand.

De sidste tre måneder har der ikke været nogen bestyrelsesmøder. Det har været svært at finde en dato, hvor vi kunne mødes. Men så er det godt mail telefon er opfundet, og mailen er da

flittigt brugt.

Nu er det jo efterår og det vil sige, at nogen af jer piller pladerne af camperen og lægger op for vinteren.

Andre af jer kører sydpå de næste måneder, medens resten af os bliver hjemme og håber på

at sne og kulde lader vente længe på sig.

Samarbejde er vejen frem. Det sagde jeg til vores generalforsamling og den 14. juni blev vi igen medlem af Auto- CamperRådet. Vi har to medlemmer i bestyrelsen ligesom de andre foreninger

har. Helmut Madsen og Morten Lægaard,som i øvrigt er blevet formand.

ACR tæller nu tre foreninger som er DK-Autocam, Campervenner og DACF.

Vi glæder os til at følge arbejdet i ACR, som har gang i rigtig mange ting til gavn for os alle sammen. Se artikel inde i bladet.

Nordisk træf blev holdt i Mora i Sverige, vi var to par afsted som repræsentanter for DACF. Derudover deltog 3 andre biler fra Danmark. Sidste år vandt vi mesterskabs pokalen i Finland

og i år vandt vi den i Sverige.

Der har været en træls artikel omkring Samsø, der var trætte af alle de autocampere

som bare holder alle vegne og ikke tager deres affald med sig.

Jeg blev interviewet til P4 Østjylland omkring den sag, hvor jeg udtrykkeligt gjorde opmærksom på, at det var mig fuldstændigt uforståeligt, at vi blev beskyldtfor disse ting

. Jeg forklarede journalisten, at vi netop gør meget ud af, atøre rent efter os,

da vi ikke vil have det prædikat hængt på ryggen.

ACR har taget kontakt til Samsø der beklager den drejning artiklen har fået.

Det var slet ikke sådan det hang sammen, men journalisten der havde fordrejet sagen.

AutoCamperens Dag blev igen i år holdt på Marselisborg lystbådehavn

. Ni autocampere blev vist frem til mere end 250 besøgende, fantastisk opbakning.

Læs artikel i bladet.

Hvad kan vi så se frem til de næste måneder?

Vi holder foreningens julefrokost i november i Glesborg på Djursland.

Derudover er der mange private træf.

Så tjek træfkalenderen og støt op om de arrangementer vores medlemmer laver for os.

Nu vil jeg ikke sige ret meget mere i denne omgang, andet end, I ønskes rigtig glædelig jul og et fantastisk godt kørende Nytår. Håber vi ses til julefrokost

eller måske til et andet træf.

Kør forsigtigt, pas på jer selv og hinanden,

og HUSK lykken og glæden bliver ikke

mindre ved at blive delt.

Med venlig hilsen

Anne Norup

 

MedlemsService

tlf. +45 70 23 61 50

mandag og onsdag kl. 16.00 - 19.00

 

Midlertidigt tlf. nr til Vejhjælp administration tlf. +45 70 23 61 50

mandag og onsdag

kl.17.00 - 19.00

 

Skema for

Tilmelding af Stellplads

Markedets bedste

Vejhjælps Betingelser

Tilmeld dit kontingent til BS:

så sparer du kr. 25,- om året

da vi ikke skal sende girokort

BETALINGSSERVICE

For at gøre brug af link til mailadresser - så skal følgende først være gjort:

1.

Tryk på den mailadresse som skal skrives til, - hvis man her bliver bedt om at oprette en mailkonto! Så

2.

skriv din egen mailadresse/ konto og tryk opret.

Nu bliver din egen mail åbnet automatisk hver gang du trykker på et mailadresse-link

og modtager-adressen er sat ind.

WALKIETALKIE

DACF har sine egne frekvenser

som kan bruges på UHF Walkie'e

 

 

 

 

 

 

Medlemservice

service(a)dacf.dk/

+45 70 23 61 50

 

Vejhjælp

vejhjaelp(a)dacf.dk

/+45 70 70 22 03

 

App /Stellplatz

plads(a)dacf.dk

 

Hjemmeside/

Træfkalender:

webmaster(a)dacf.dk

 

DacfShoppen:

shop(a)dacf.dk

 

Rejsekonsulent:

rejsekonsulent(a)dacf.dk

 

Rabat aftaler/bannerannoncer

formand(a)dacf.dk

 

Bladredaktion og Guide:

formand(a)dacf.dk

 

Facebook/Forum:

forum(a)dacf.dk

 

Formandens leder juli 2017

 

Det er igen med stor glæde jeg skriver lederen. Det er sommer og det vil sige ferie, også for os arbejdsramte, så vi skal ud og køre langt. Vi skal møde andre autocampere og derved nye mennesker og så skal vi forhåbentlig have mange fantastiske gode og spændende oplevelser. Så blev endnu en generalforsamling overstået, og denne gang tror jeg den tidsmæssigt slog alle andre generalforsamlinger, der har været i DACF. Vi startede kl. 10,00 og sluttede generalforsamlingen kl. 12,30. Endnu engang må vi konstatere, at det er den helt rigtige måde, vi gør det på. Vi starter generalforsamlingen kl. 10,00 og så er foreningen vært ved 3 stk. smørrebrød til frokost, Det giver en helt anden ro end hvis vi alle sammen skal ud i vores camper og spise. Sidst men ikke mindst giver det en fantastisk god mening at bruge 2 dirigenter. Det var sådan at de indkomne forslag, og der var 3 stk., ikke hørte til på generalforsamlingen, men er en bestyrelses beslutning. Dog valgte bestyrelsen at høre generalforsamlingens mening om genindtrædelse i AutoCamperRådet, og der var kun positive tilkendegivelser. Så i øjeblikket arbejder vi på en plan om at genindtræde i ACR, men vi skal lige have formaliteter og vilkår på plads. Til G.F. måtte vi sige farvel til Lars Ole, også kendt som Lasse. Han er jo begyndt på en ny uddannelse samtidig med at han går på arbejde, og der er jo som bekendt kun 24 timer i døgnet. Erik var jo fratrådt allerede i marts, så der var 2 ledige pladser i bestyrelsen. Ind i bestyrelsen har vi så fået Jeanette som har været vores webmaster siden Erik fratrådte i marts, og så kom Flemming Kirk ind og bestyrelsen var på plads. Nu gik det så sådan, at allerede tirsdag efter generalforsamlingen trak Flemming Kirk sig fra bestyrelsen. Så bedst som vi troede, at alt var på plads, ja så var det ikke alligevel. Nå, men vi skal videre med vores planer, så vi kaldte på suppleanten, Helmut Madsen. Nu er det jo sådan, at Helmut Madsen er Nordisk repræsentant og billagskontrollant, og når man sidder i bestyrelsen kan man godt være Nordisk repræsentant, men ikke billagskontrollant. Så her kommer vores billagskontrollantsuppleant Kurt Andersen ind og bliver billagskontrollant. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige velkommen i bestyrelsen til Jeanette Petersen og Helmut Madsen. Samtidig vil jeg gerne sige tak til dig Erik, tak for dit store engagement og din store indsats med både hjemmeside og webshop. Også tak til dig Lasse for din store og mangeårige indsats i bestyrelsen. Du har stort set bestridt alle poster, og de sidste år i bestyrelsen var du jo som bekendt formand. Vi håber der kommer en dag, hvor du igen har tid til bestyrelsesarbejdet. Også i dette blad kan vi læse om en hel del aktiviteter med træf og ture. Det er fantastisk, at så mange af jer har tid, lyst og kræfter til at arrangere disse ting. Så kære medlemmer, bak op omkring de mange ture og træf der er rundt omkring, ellers mister arrangørerne måske lysten til at fortsætte. Nu vil jeg slutte for denne gang og ønske jer alle sammen en rigtig god, varm og solrig sommer. Måske vi ses et sted derude. Pas godt på jer selv og hinanden og husk, der er ingen der kan love dig i morgen.

Med venlig hilsen Anne Norup

P.S. 14. juni blev DACF igen medlem af AutoCamperRådet.

 

 

Formandens leder April 2017

 

April, det er næsten ikke til at forstå, men et er sikkert, foråret er på vej. Alle jer der har taget pladerne af i vinter, det er nu de skal på igen. Nu bliver det sjovere at tage på weekendture når luften er lidt varmere og det er længere lyst, og tanken om, at nu venter der flere måneders oplevelser og til tider samvær med gode camper venner gør jo, at glæden bobler frem i os alle sammen. Vinteren kan vi ellers ikke klage ret meget over i år heller, den har været meget mild og snemængderne begrænsede. Så for os der har plader på hele året, har vinteren ikke begrænset os i år. Når Jeg nu skriver april og forår, er det næste jeg tænker vores første store foreningstræf, generalforsamlingen. Endnu engang vil jeg beklage at vi har måtte rykke den da hallen lavede en fejl ved at dobbelt booke den. Generalforsamlingen afholdes 6. maj i Nykøbing Falster hallen, hvor vi håber at se så mange af jer som muligt. Start tidspunktet er i år kl. 10,00 da vi mener det er tidligt nok, og i stil med sidste år er foreningen vært ved 3 stk. håndmadder til frokost når det passer ind i programmet. Det fulde program med tilmelding til generalforsamlingen er i bladet, og de indkomne forslag samt regnskab er med som indstik for sig selv, så I ikke skal ødelægge bladet ved at rive det ud. Der er desværre sket det at vores webmaster Erik Petersen (3051) er udtrådt af bestyrelsen, men vi har jo ingen suppleant i øst, for det var jo Mogens Madsen og han kom ind da Max Watson (13) trak sig efter sidste generalforsamling. Der er i år 5 på valg, Anne Norup (2589) – Peter Niemann (1061) – Mogens Madsen (3449) – Birgit Jensen (1213) - Erik Petersen (3051) er udtrådt. De andre fire på valg er alle villige til genvalg. Siden sidst har vi jo deltaget i 2 messer. Først var vi i Odense i januar. Der var vi 4 bestyrelsesmedlemmer med ægtefæller afsted, men 3 havde været nok. En rigtig hyggelig messe og bestemt noget vi deltager i igen til næste år. Sidst i februar var vi i Herning til ”Ferie for alle” hvor næsten hele bestyrelsen deltog. Det kan godt være, at nogen af jer synes det er for mange og måske spild af foreningens penge, men det er det ikke. Vi kan mærke det gør en forskel, at vi er der alle sammen. Det betyder noget at få sat ansigt på dem, der er i bestyrelsen, og lige så for eventuelle annoncører og rabataftaler vi får lavet på disse messer. Der kommer rigtig mange både gamle og nye medlemmer, og de vil gerne have kaffe og en sludder og det sætte vi stor pris på og det skal være tid til. Og herfra skal lyde en stor tak til alle jer der kikkede forbi vores stand, og tak til alle jer på standen. I ydede en kæmpe indsats igen i år og et kæmpe stort tak skal lyde specielt til Birgit & Finn som altid knokler i flere dage både før, under og efter messen.

Der er nogen der har spurgt mig om jeg ikke har visioner for fremtiden for vores dejlige klub, dertil kan jeg kun svare, jo det har jeg. Jeg vil gerne at vi vedbliver med at være Danmarks største Autocamper forening, og det vil sige at vi skal blive endnu bedre til at tiltrække nye medlemmer. Vi skal have gode rabataftaler. Vi har vores vejhjælp, og vi skal gøre mere for de medlemmer der laver træf og ture for vores medlemmer. Jeg vil også gerne at vi gør meget mere i samarbejde. Vi skal samarbejde med de andre Autocamper klubber både på den ene og den anden måde. Samarbejde er vejen frem, og sammen står vi meget stærkere over for kommuner og andre offentlige instanser. Det var alt fra mig i denne omgang. Jeg håber at se rigtig mange af jer til generalforsamlingen i Nykøbing Falster. Rigtigt godt forår til jer alle. Kør forsigtigt, pas på jer selv og hinanden, og husk ingen kender dagen.

Med venlig hilsen

Anne Norup